de Buitenspeelmand
Out of the Basket

Welkom op de site van De Buitenspeelmand! 

Op deze site kunt u informatie vinden over De Buitenspeelmand en trainingen. 

De Buitenspeelmand kan worden ingezet om het buitenspelen te stimuleren of wanneer kinderen moeite hebben met buitenspelen. De mand kan zowel bij het buitenspelen op school, tijdens de overblijf als na schooltijd worden ingezet. 

NIEUW! De Peuter Buitenspeelmand! 

Sinds juni 2015 hebben wij een Peuter Buitenspeelmand ontwikkeld! Al meer dan 30 peuterspeelzalen, voorscholen en crèches van Combiwel in Amsterdam hebben de mand besteld. Een prachtige mand met uitdagend materiaal! 

Gastenboek

Kirsten van Daelen
25-11-16 16:15:07
Met Beweegrijk hebben we gebruik gemaakt van verschillende materialen uit de peuterbuitenspeelmand. Kinderen vinden de materialen fantastisch om te gebruiken. Het daagt kinderen nog meer uit te bewegen, zeker doordat de materialen 'anders' zijn dan anders. Kinderen hebben het nog nooit eerder gezien, waardoor ze extra geprikkeld worden er mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld het mikken op de dieren billen, vonden ze echt fantastisch, de kinderen konden er geen genoeg van krijgen.
Wanda Bosbaan
22-06-16 11:54:51
De Peuterbuitenspeelmand is een echte aanwinst. De materialen in deze mand stimuleren het veel en gevarieerd bewegen bij peuters. De aantrekkelijke materialen nodigen direct uit tot speelse beweegactiviteiten. De mand is in te zetten bij geleid maar ook bij vrij spel. Het is echt een topper ; de kinderen vragen zelf naar de buitenspeelmand als we buiten gaan spelen !